De oorsprong en context van de Event voor lokale leiders

LightHouse

  1. De oorsprong van de Event

De Event is een moderne benadering van de Verschuiving zoals voorspeld in oude teksten van bijna ALLE religies en culturen. Gedurende duizenden jaren hebben profeten en sagen zich verbonden met het Universele Bewustzijn en leerden over de tijden wanneer de gehele mensheid kosmisch Bewustzijn zou ervaren. Dit is de tijd wanneer de natuurlijke energieën van onze planeet en ons zonnestelsel zouden rijzen en al het leven zou een hoger bewustzijn ervaren van onze verbinding en relatie met het Gemeenschappelijk Veld van Bewustzijn. 

Het zonnestelsel bewoog in 2012 over het galactische veld en aan deze kant is er een veel hogere dichtheid ruimte gevuld met hele energetische partikels en het galactische centrum stuurt op dit moment ook golven van energie naar ons. Deze factoren zijn de basis van de oude verschuiving, voorspeld door zovele wijze spirituele leraren.

Alhoewel deze voorspellingen bestaan is deze planeet gedurende millennia bezet door krachten die hun controle over ons willen behouden, die niet willen dat dit gebeurt, en zij hebben besloten om alles te doen wat in hun vermogen ligt om de mensheid af te houden van het bereiken van hun hogere bewustzijn. Als de mensheid zich op deze manier bewust wordt dan zullen zij opeens al hun macht verliezen, en kunnen worden gedwongen om te vertrekken of ze worden gearresteerd en moeten boeten voor hun misdaden, want zij kunnen hun verborgen en explosieve manier van leven niet handhaven in het licht van de waarheid.

De krachten die wensen de controle te behouden zijn anti-mensen en destructief voor het leven, alles een onderdeel van hun geloof dat onze planeet teveel mensen bevat, teveel voor de planeet. In waarheid is het teveel voor hen om de controle over te hebben met hun kleine aantal. Zij hebben beleid omarmd die dood promoot, en die het vermogen van de mensen vernietigt om te leven en zich te ontplooien.  Slechte gezondheidszorg, vergif in ons drinkwater, vergif in onze luchten, en autoriteiten die verwachten de mensen te vermoorden zonder consequenties, zijn het resultaat. Zij worden ondersteund door het vermogen om geld te printen dat op niets is gebaseerd en overwegen zo niet dat zij werken voor de mensen als geheel. Deze groep is de negatieve factie.

Omdat deze wezens de natuurlijke evolutie van de mensheid tegenstreven, hebben wij gezelschap gekregen van anderen van verschillende organisaties, allianties en planeten, om ons te helpen hun geavanceerde technologie onschadelijk te maken en de complexe schema’s die ons slaven van hun wil laten zijn.

Alles bij elkaar leven wij in een veel, veel complexere context dan ons is verteld, met dezelfde hoeveelheid onderdrukking over onze realiteit en geschiedenis in de kosmos die ons vele eeuwen is opgelegd.

  1. De Context

Er zijn heel veel eerlijke mensen in dienst van negatieve wezens die hun carrières begonnen met het geloof dat zij een dienst verleenden aan de mensheid, maar die zich later realiseerden dat de waarheid heel anders is dan wat hen is verteld en wat aan de massa’s is voorgehouden. Begin zeventiger jaren begonnen mensen uit inlichtingendiensten een verzetsbeweging te organiseren (The Organization) tegen de negatieve agenda. Later, nadat zij leden in de handen van de negatieve wezens, en zij werden vergezeld door anderen van deze en andere planeten die hen hielpen (nu genoemd The Resistance Movement), hebben zij het profijt van degenen die ons in slavernij houden omgekeerd, en zij organiseren nu de uiteindelijke zet om een einde te maken aan hun macht op onze planeet.

In 2012 waren de finale allianties compleet en de overwinning van het Licht was verzekerd. In dat jaar heeft de Resistance Movement een bewuste mens gerekruteerd om hun woordvoerder te zijn naar de oppervlaktebevolking, hem adviserend om een anonieme naam te gebruiken en een vrije blog op te zetten om hun boodschappen naar hun eigen deelnemers door te geven, en ook aan de bevolking over de laatste fasen van voortgang naar de bevrijding van onze planeet.

Gebruik makend van de codenaam Cobra, een samenstelling van ‘compression breakthrough’, is in april 2012 het blog gelanceerd. Je kunt het blog bezoeken en in zijn archieven lezen om zo volledig bewust te worden van de activiteiten sinds die tijd:  www.2012portal.blogspot.com .

Meer dan een jaar later (mei 2013) is Prepare for Change (www.prepareforchange.net) opgericht om de oppervlaktebevolking te assisteren bij het bereiken van een groter bewustzijn over de werkelijke situatie op deze planeet, en voor een hogere samenwerking en organisatie naar het punt in de tijd wanneer de Event realiteit zou worden. Je zou deze site moeten lezen en, zoveel als je nu kunt, onderzoeken, het vergelijken met ander beschikbaar materiaal op het Internet. In sommige gevallen heb je zo veel startpunten als je zoekt op specifieke sleutelwoorden op Google dat je er zeker verrast over zult zijn. Bijvoorbeeld, op het moment dat dit artikel is gepubliceerd, leverde ‘planetary liberation’ 444.000 hits op, en met ‘global currency reset’ kwamen 5.710.000 resultaten. Niet al deze informatie is accuraat of ondersteund door Prepare For Change, en er waart ook veel desinformatie rond op het web, het meeste daarvan is een direct resultaat van de doorgaande tegenstandsoorlog tussen positieve en negatieve facties.

  1. Er is altijd alleen maar een “echte” oorlog geweest op deze planeet

Je moet altijd je eigen onderscheidingsvermogen gebruiken en je zielconnectie om de waarheid te vinden, en zoals gebruikelijk in een oorlog is het heel moeilijk om door alle rookgordijnen te kijken.

Om de informatieoorlog beter te begrijpen moeten we ons eerst realiseren dat er alleen een ultiem doel was in alle oorlogen door de geschiedenis heen: om onze geest te overwinnen, onze instemming, uitgesproken of door verzuim, onze energie, onze overdracht van kracht naar een externe bron en onze absolute verbintenis met een geloofssysteem, religie, ideologie, of specifieke affiliatie. Deze heimelijke manipulatie is wat het een relatief klein aantal wezens met eigen agenda’s mogelijk heeft gemaakt om controle te hebben over de dominante verhaal, manier van denken, trends en, aan het eind alles dat ‘ sociaal geaccepteerd’ is. Het is de constante herhaling van een idee of boodschap tot het uitputtingspunt en het eindigt als de norm – door het grootste deel geaccepteerd als ‘realiteit’. En deze ‘realiteit’ uitgezonden 24/7 door een klein aantal individuen met volledige toegang tot oneindige geldbronnen dat hen mogelijk maakt ALLE conventionele kanalen te controleren met ideeen en informatie, zoals de massa media, onderwijssystemen en militaire wetshandhaving, alleen zichtbaar voor degenen die hun agenda steunen. Dit is hoe zij hun ‘kunstmatige’ werkelijkheid manifesteren en presenteren aan ons. Angst is de stok die zij gebruiken om instemming af te dwingen met de norm, hebzucht is de wortel voor ons om onze macht aan hen te geven. Sociale schade, apathie, en het zoeken naar externe redders zijn onderdelen van dit slavernijsysteem.

Een onbevraagd geloof is er meest waarschijnlijk een waar je niet aan wilt vasthouden

Nu dat het planetaire bevrijdingsproces op zijn top komt zullen deze zelfde wezens niet langer meer in staat zijn om de controle te hebben en zij maken toenemende wanhopige bewegingen, door alle kanalen waar zij nog controle over hebben, in een race tegen de tijd, om nog een keer de perceptie van de wereld te sturen geaccepteerd door de massa’s. Als hun agressieve houding toeneemt worden zij ook meer en meer blootgesteld aan het licht van de waarheid, dankzij het internet maar ook door het omhoog gaan van het bewustzijn in de wereld en de frequenties is een belangrijke variabele om rekening mee te houden.

Het punt is hier om je altijd te herinneren dat jouw geloof je visie en perceptie vormgeeft. Niemand wil jou een geloof opdringen. Maar als je dit leest is het omdat iets je heeft opgeschud.

  1. Waarom is ons advies relevant?

Op het moment dat je deze brief leest zal de massa media al dan niet een andere kant in deze oorlog hebben gekozen, aangezien onderdeel van het masterplan altijd is geweest dat zij in de eerste plaats beginnen met het rapporteren van de waarheid. In ieder geval hebben wij meer dan 800 artikelen op onze site, geschreven door bewuste mensen van over de hele wereld, en een wereldwijd ondersteuningsnetwerk van duizenden mensen die dezelfde visie delen, ongeacht hun culturele, sociale en persoonlijke achtergronden.

Door de pogingen van de negatieve wezens heeft de Event verschillende aspecten die niet zijn gezien in de oude visies en voorspellingen. De natuurlijk rijzende energieën is wat zij zagen, maar niet de oppositie van een gemene negatieve groep met toegang tot exotische technologieën en massa ‘mind control’ kennis. Dit heeft verschillende stages gecreëerd, basis pogingen om de planeet te schonen van de negatieven, zodat de verschuiving kan doorgaan zonder hun pogingen om het te voorkomen. Er zijn drie gerelateerde pogingen in deze stages: 1) massa arrestaties van de negatieve facties leiderschap; 2) financiële reset van het geldsysteem; 3) openbaarmaking van onderdrukte informatie en technologie.

De eerste twee hiervan zullen min of meer tegelijk gebeuren, en de derde zal gedurende verschillende maanden daarna doorgaan. De energetische verschuiving zal ook simultaan met de eerste twee zijn. In feite kunnen zij niet gebeuren totdat de natuurlijke verschuiving begint.

De natuurlijke verschuiving is begonnen en we zouden allemaal de finale stages verwachten van het onderuit halen van de criminele machten en agenda’s, te coördineren met de culminatie van de energieën gedurende de komende twee jaar. Op het moment dat dit artikel is gepubliceerd zijn we drie jaar in de hogere energieën en nu al hoog genoeg voor een verschuiving, maar nog niet zo hoog om de oppositie van de negatieve facties te weerstaan. Dat is waarom het nodig is om ze te verwijderen en dat zal het doel zijn van de Resistance Movement totdat zij succes hebben.

Lees alsjeblieft www.prepareforchange.net en 2012portal.blogspot.com voor meer updates over de huidige situatie.

www.communityleadersbrief.org is gecreeerd om te voldoen aan de noden van het onvoorbereide middle management in de gemeenschap wanneer de Event begin met de wettelijke arrestaties en de reset. Zij zullen advies nodig hebben.

Wij begrijpen dat deze uitleg voor jou als een verrassing of zelfs een schok kan komen, maar doe alsjeblieft te eigen onderzoek. Echter, de mensen die dit document aan je uitreiken hebben de hoogste intenties en willen je helpen en je gemeenschap om de uitdagingen die komen te overwinnen, iedereen veilig te houden en voor ze te zorgen.

Dat is het punt van deze boodschap. We zullen je niet vertellen wat te geloven, maar we vragen je om ons te vertrouwen en ons advies in overweging te nemen. Wij claimen niet alles te weten, en met deze grotere complexiteit in onze levens nu kan zeker niemand dat.

Door onze belangstelling voor deze zaken en de verzamelde informatie van een grote hoeveelheid verschillende bronnen, voelen we ons zeker dat we anderen kunnen helpen een veilige route te nemen in dit stormachtige weer, met de bestemming om te bereiken waarvan wij geloven dat het een toekomst zal zijn van een grote collectieve prestatie.

N.B. Voor Nederlandse vertalingen van veel van de berichten op de in dit artikel genoemde websites, ga naar:
vertaalde berichten van Cobra
NL-versie van de Prepare For Change website

By the Planetary Leadership Group of www.prepareforchange.net  

[Download niet gevonden]

1 gedachte over “De oorsprong en context van de Event voor lokale leiders”

  1. Er wordt ons al zo lanG verteld, dat de banken zullen “instorten”, maar wanneer gaat dat gebeuren dan? Mensen zoals ikzelf zien graag bewijzen, dat het echt gaat gebeuren!
    En dan die spanning! Eerst vanaf half 1994 tot 21-12-2012 daarna weer andere data waarvan je verwacht dat er HEEL SPANNENDE GEBEURTENISSEN ZULLEN PLAATSVINDEN. Die gebeuren ook wel, alleen merken wij daar weinig van! Nou ja, maar weer afwachten dan!

    Beantwoorden

Plaats een reactie