Good Morning!

NB : Dit bericht heeft als doel om de lezers te informeren op de dag van de Event, en zal worden gepost voor de feitelijke Event.

Goedemorgen aan jou, nieuwkomer ! Vandaag is de dag van de massa arrestaties / financiële reset, ofwel de Event dag zoals we het al jarenlang noemen. Ja, we weten er al lange tijd van, om hele goede redenen. Je werd hiernaartoe geleid om wat antwoorden te vinden. Hier zijn er een paar :

Ik zeg goedemorgen, ook al is het middag of avond, omdat wat ik je hier feitelijk wens is ‘een goede ontwaking’. Voor het grootste deel van de populatie is het dat waar het vandaag om gaat.

De volgende paar dagen zullen behoorlijk turbulent zijn. Niets slechts echter. Dit is absoluut niet de ‘armageddon’. Geen hollywood-achtig post-apocalyptisch stenen tijdperk. Geen derde wereld oorlog, geen staat van beleg, etc. Geen negatieve scenario’s. Geen wet van welke soort dan ook die aan de bevolking wordt opgelegd. Het lot van de mensheid is nu teruggelegd in hun eigen handen doordat er obstakels zijn weggenomen. Er kunnen nog wat verstoringen zijn gedurende de eerste paar weken van de overgang, maar weet je, deze wereld is verstoord geweest gedurende een hele lange tijd. Dit is feitelijk een heel, heel positief moment en overgang. Hoe we dit weten? Om dezelfde redenen dat we van tevoren wisten dat deze dag zou plaatsvinden.

Dus, hoe wisten we dit van tevoren?

De massa arrestaties die vandaag worden uitgevoerd zijn wettige arrestaties. Deze vinden plaats om hele goede redenen, en duidelijke bewijzen van de misdaden zullen vandaag aan je worden gepresenteerd. Ook al kunnen veel van de personen die vandaag worden gearresteerd publieke figuren zijn die door veel mensen werden vertrouwd, een groot deel van hen is verborgen gebleven. Zoals ik zei, onweerlegbare bewijzen komen eraan. Er zullen eerlijke processen zijn die in het teken zullen staan van genezing liever dan straf. Er zal geen franse-revolutie-achtige wraak worden toegestaan. Dus, we wisten dit omdat deze arrestaties worden uitgevoerd door groepen binnen de militairen en andere regeringsafdelingen, die contact hebben opgenomen met sommige boodschappers om het bericht onder de algemene bevolking te verspreiden.

Aangezien de meeste regeringen onder arrest staan, zullen er zo snel mogelijk nieuwe verkiezingen worden georganiseerd. Van nu af aan wordt de menselijke bevolking georganiseerd vanuit de mensen zelf, we zullen soeverein en vrij zijn, en daarom onszelf organiseren, onze eigen gemeenschappen.

Iets waar je wellicht bezorgd over bent : je geld is niet weg. Het wereldwijde financiële systeem is door een computerprogramma gecentraliseerd, het hele gebeuren zit aan elkaar vast, en het is al voor zo lang een zo diep bedrog geweest, dat er geen andere keuze was dan het hele systeem plat te gooien. Het is nu net gereset. Het komt terug online zodra het mogelijk is, met je geld op je rekening. Plus wat extra, voor elk mens op Aarde.

Waarom het extra? Omdat we allemaal zijn bedrogen. Geld is uit lucht gecreëerd. Op het moment dat ik dit schrijf staat de wereld 223 triljoen in schuld. Aan wie zijn we dat schuldig? Private banken, die vals onecht geld hebben gecreëerd, het aan staten en individuen hebben geleend, en iets echt waardevols daarvoor in de plaats kregen : het echte resultaat van ons werk. Een heel slim systeem van slavernij. Een systeem, op veel manieren crimineel afgedwongen, zoals je zult gaan ontdekken.

Dit is een hele belangrijke stap in de evolutie van de hele planeet. Hele, hele positieve dingen komen eraan. Het leven onder dit voorafgaande moeilijke systeem kan twijfels bij je hebben opgeroepen. Dus ik beveel je aan om de pagina hieronder te bekijken, die je feiten laten zien over hoe wij al oplossingen hebben om deze wereld te genezen, de mensen, de dieren, de planten, de ecosystemen. Nu de obstakels zijn verdwenen hebben we de middelen, en het is aan ons allen, ieder van ons, om te doen wat te kunnen om deze oplossingen te implementeren. Dit proces start met de huidige overgang, dus het is van groot belang dat je onze plannen leest om de veiligheid te handhaven en het welbevinden van ons allen gedurende deze tijd van overgang, en ook de brief die onder de lokale leiders moet worden verspreid (afgevaardigden, energie-, voedsel- en waterdistributeurs, etc.).

Het originele artikel vind je hier :  http://eventreference.org/2015/07/07/good-morning/

2 gedachten over “Good Morning!”

Plaats een reactie