Basis Praktische Stappen Om Je Voor Te Bereiden Op De Event

guerrila-gardening

 • Bewaar en print belangrijke documenten om te delen op het moment van de EventKlik hier om ze te vinden
 • Kom samen met anderen in jouw omgeving en creëer samen een groep. Wij creëren Event ondersteuningsgroepen wat het mannelijke aspect is, en de Sisterhood of the Rose groepen wat het vrouwelijke aspect is. Veel mensen willen waarschijnlijk deel uitmaken van beide groepen.. Klik hier voor de lijst van groepen wereldwijd en om je eigen groep te creëren indien nodig.
 • Zorg dat je voedsel en basisbenodigdheden voor een paar dagen in huis hebt. Kies wat voor jou goed voelt natuurlijk, maar er zijn een paar tips: alfalfa en andere soorten kiemgroenten groeien in 3 dagen, linzen en bonen zijn goedkoop en vol voedingswaarde en blijven lang goed. Je kunt thuis je eigen groenten verbouwen, speciaal met verticale systemen (Klik hier om daar meer over te leren). We zullen waarschijnlijk ook wat land moeten veranderen naar lokale gemeenschapstuinen, dus je kunt zelf wat onderzoek doen naar welke plaatsen daarvoor geschikt zouden zijn, zowel voor als na de Event. Er zijn al verschillende groepen die dit doen. Dit zal heel waarschijnlijk een belangrijk deel zijn van de na-Event overgang omdat we onze voedselproductie moeten transformeren, aangezien nu het meeste daarvan door de cabal is bewerkt en vergiftigd. Je kunt ook overwegen om een waterfles aan te schaffen met een filter erin, brandstof voor je auto, energie voor het koken en verwarmen als jouw omstandigheden dat noodzakelijk maken, alsmede al het andere dat je nodig zou kunnen hebben in het geval dat de bevoorrading voor een korte periode niet goed loopt

 

Programme Ecolo-Boulot

 

 • Zorg ervoor dat je wat zilver en/of goud hebt om je van de basisbenodigdheden te voorzien in de eerste paar dagen of weken na de Event. Als je niet veel hebt; slechts een zilveren munt zal je helpen in de eerste paar dagen na de Event en het kost niet veel. Als je meer mogelijkheden hebt, overweeg om anderen om je heen te helpen.

 

money

 • Leer hoe bepaalde meditaties en ceremonies kunnen helpen om de energie in jouw omgeving te kalmeren.  Ontelbare studies hebben laten zien dat een grote kracht uitgaat van meditaties in onze omgeving, speciaal wanneer dit in groepsverband gebeurt. Er zal in de eerste dagen en weken na de Event veel energie rondstromen, veel trauma’s, emoties en gedachten die naar boven komen. Groepsmeditaties die worden gedaan op belangrijke punten in jouw lokale deel van de Aarde energiegrit, kunnen worden gecombineerd met kristallen, heilige geometrie en andere middelen en zal veel hulp bieden om conflicten te vermijden en de energieën in jouw gebied te harmoniseren. Zoek uit wat de belangrijkste energetische plekken rondom je zijn en visualiseer / stuur een pilaar van briljant wit licht van de centrale zon, door dit gebied, naar beneden naar het hart van de Aarde. Visualiseer de violette vlam. Vraag om hulp van de lichtwezens (engelen, feeën, dolfijnen en walvissen, sterrenfamilie, etc.). Doe elke meditatie waartoe je geroepen wordt: Klik hier om meer over dit proces te leren en hoe je weet waar de energiecentra zijn

 

grid

Over de Event :
http://www.veritasgalacticsweden.net/the-event

in het Nederlands:

 

solarsystem-300x148

 • Leer je buren kennen, en wie mogelijk zouden kunnen helpen.  Voor de Event kunnen sommige mensen niet ontvankelijk of klaar zijn om over de Event te horen, en om te helpen dat hij plaatsvindt, mar na de Event zal het een volledig ander verhaal zijn. Wij stellen voor dat je rondkijkt in je omgeving, stad of dorp, de verschillende groepen en personen, je kunt erbij betrokken worden of het alleen observeren. We zullen moeten samenwerken om een soepele transitie te creëren. Er zijn al vele groepen die goede dingen doen en die het potentieel hebben om een belangrijke rol te vervullen : yoga en meditatie centra, lokale en organische tuinen bewegingen, etc. Solidariteitsinitiatieven in de gemeenschap zullen zeker nodig zijn en zij zullen een enorme sneeuwbal impact hebben ; onze gehele voedsel en energie producties, onderwijssystemen, financiële systemen, etc. zullen allemaal moeten worden geherstructureerd om ze weer gezond te maken. Solidariteit in de gemeenschap en organisatie zal ook helpen om de mensen te laten ontspannen, zeker degenen die angsten hebben over de overgang. Het doel is dat voor iedereen wordt gezorgd, fysiek, mentaal en emotioneel. Nodig verschillende netwerken uit om samen te werken, ongeacht hun kennelijke verschillen, wellicht zijn ze daar nu nog niet aan toe, maar na de Event vast wel. Hoe meer we voor de Event opstarten, zoveel as we kunnen, hoe soepeler de overgang zal zijn na de Event.
 • Neem verantwoordelijkheid en creëer initiatieven. Als de Event plaatsvindt zal er hoogstwaarschijnlijk geen sprake zijn van ruimteschepen die zakken vol voedsel naar beneden gooien zodat wij allemaal direct kunnen gaan en rondhangen in een resort op de Bahama’s. Het zal een geleidelijk proces zijn. Welvaartfondsen zullen nog steeds moeten worden ‘vertaald’ naar voedsel, huisvesting, etc., en iemand zal dat moeten doen. We moeten voldoende worden genezen om werkelijk toegewijd te zijn aan de galactische gemeenschap. Te worden bevrijd betekent dat je een soeverein wezen bent. Wij zijn allen de schepper en daarom moeten we in staat zijn om onszelf te creëren. De obstakels zullen door onze sterrenfamilie worden verwijderd, en we zullen veel hulp krijgen, maar we moeten het zelf doen anders zijn we niet echt vrij. Gemeenschapsleiders (voedsel en energie leveranciers bijvoorbeeld) zouden kunnen flippen over hun bedrijf, de mensen die er werken zouden kunnen weigeren aan het werk te gaan als zij zich realiseren dat zij al die jaren slaven zijn geweest, etc. De militairen hebben plannen voor noodgevallen om de gemeenschap te helpen en ze te voorzien van de basisbehoeften, en de positieve militairen zullen dit waarschijnlijk uitvoeren. De Resistance Movement weet wie de lichtwerkers zijn, en ze zullen contact opnemen met degenen die er klaar voor zijn om te helpen de zaken in de gemeenschap te organiseren, bijvoorbeeld om deuren te openen naar gemeenschapscentra om genezings- en ondersteuningsbijeenkomsten te organiseren, etc. De prioriteit zal zijn om anderen niet te overvoeren met verhalen over galactische oorlogen, maar om erop te focussen dat voor iedereen wordt gezorgd gedurende de overgang, dus het is belangrijk om niet vast te gaan zitten in verschillen over wat je gelooft. Het is belangrijk dat deze bevrijding ook vanuit de bevolking gebeurt, en niet alleen vanuit de militairen en buitenaardse groepen.
 • Werk aan jezelf om meer balans en stabiliteit te hebben. Het leven op quarantaine Aarde was moeilijk en we hebben allemaal onze issues. Werk aan je diepliggende triggers en trauma’s, doe schaduwwerk om alle aspecten van je psyche te integreren en harmoniseren in het licht van je ware zelf, wees volledig eerlijk met jezelf en met anderen, kijk goed naar alle geloofssystemen (ze zijn allemaal geprogrammeerd), leer om nee te zeggen tegen alle giftige patronen, om te laten gaan als iets voorbij is, je kunt vragen stellen bij acties maar nooit bij mensen omdat wij allemaal goddelijke vonken zijn, maak verschil tussen nee zeggen tegen echt pijnlijk gedrag en oordelen gebaseerd op geloofssystemen, vergeef, etc.
 • Energetische bescherming en harmonisatie. Er zijn veel middelen beschikbaar. Zoek kristallen die met je resoneren. Gebruik heilige geometrie, in je huis, op je lichaam, etc. Luister naar heilige healing geluidsfrequenties. Je kunt enkele van de meest krachtige energiegereedschappen die op de planeet beschikbaar zijn hier vinden:
  • Tachyons: Dit zijn sub-atomische deeltjes die het volledige spectrum bevatten van het spirituele Licht. De sluier rondom deze Aarde blokkeert ze. Cobra heeft fysiek contact gehad met de Pleiadians die hem hebben uitgelegd hoe hij ze op Aarde beschikbaar kon maken. Zij zijn een excellente hulp bij bescherming, de verbinding met je hogere zelf, en harmonisatie van alle aspecten van jezelf (fysiek, emotioneel, mentaal, etc.). Je kunt er hier meer over te weten komen: http://tachyonis.org/Technologies.html
  • Tektites: Dit is een speciaal type steen die het product is van meteoren inslagen op Aarde. Verschillende soorten komen van verschillende stersystemen, sommige ervan komen van de Pleiades, sommige van Sirius, etc. Ze zijn heel krachtig om dualiteit te transmuteren naar Eenheid, om ons te helpen verbinden met sterrenstelsels and sterrenfamilie, en om te beschermen, transmuteren en harmoniseren. Er kan geen dualiteit in ze komen, zij werken vanuit hun eigen aanwezigheid en daarom kunnen ze niet worden geprogrammeerd en hoeven niet te worden gereinigd.  http://www.moldavitassociation.com en http://www.tektitesource.com
  • Violette staaf: Dit instrument is gebaseerd op Tesla spiraal en kan effectief negatieve plasma opruimen in je aura, helpen bij het verwijderen van entiteiten en andere vormen van negatieve energieën. Je kunt ze hier kopen:  http://altered-states.net/barry/newsletter510
  • Heilige geluiden: Geluid is een vibratie, en daarom een heel effectief energiegereedschap. Iedereen kan het gebruiken, maar er is veel desinformatie geweest en er zijn schadelijke frequenties verspreid, dus gebruik je onderscheidingsvermogen. Je kunt er meer over leren, en hoe ze makkelijk te gebruiken, bij:     http://recreatingbalance1.blogspot.com/2014/09/how-to-easily-convert-any-music-to.html
 • Maak je los van de wereld van de matrix en cultiveer jouw gaven daarbuiten.  De hele structuur van werken en banen zoals we die kennen wordt volledig getransformeerd. Veel aspecten ervan vallen onder slavernij en zullen ineenstorten. Maar we zullen nog steeds geld nodig hebben voor huisvesting, voedsel en alle goede zaken. Wij allemaal hebben gaven om met anderen te delen, we hebben allemaal ons unieke doel en we hebben allemaal een stukje van de puzzel. Je kunt nu beginnen met je van het matrixsysteem los te maken en je ware gaven op alternatieve manieren te ontwikkelen. Internet maakt het je mogelijk om te delen en gemakkelijk energie uitwisselingen genereren. Je kunt beginnen met te veranderen van een full time baan naar een part time baan, ontwikkel en deel jouw gaven in je vrije tijd, begin inkomen te genereren en geleidelijk zul je je volledig losmaken. Veel angst hierover is in de mensen gebracht, maar er zijn echt vele mogelijkheden, en hoe meer mensen zich losmaken hoe meer mogelijkheden er zullen zijn. Hoe eerder je begint, hoe makkelijker je overgang zal zijn.

Het originele artikel vind je hier : http://prepareforchange.net/the-event/basic-practical-steps-to-prepare-for-the-event/

Plaats een reactie