Wat is de Event ?

http://thepromiserevealed.com/wp-content/uploads/2016/01/image027-600x407.jpg

De Event is de dag waarop massa arrestaties zullen plaatsvinden van de wereldwijde misdadige cabal: de gecorrumpeerde politici, grote bankiers, etc. Dit gebeurt op een wettelijke manier, en gesynchroniseerd met een wereldwijde financiële reset. Dit werd van binnenuit georganiseerd door bepaalde leden van de regering en militaire eenheden die een verzetsgroep hebben opgericht tegen deze misdadige cabal. Zij hebben de steeds terugkerende misdaden tegen mensheid, dieren en ecosystemen geobserveerd, door -onder andere- onwettige oorlogen en onnodige vervuiling.

Ze hebben kunstmatig gecreëerde wereldwijde armoede geobserveerd, die is ontstaan door het onderdrukken van oplossingen en het frauderen van het wereldwijde financiële systeem. Banken hebben vals geld gecreëerd, ze hebben dit aan regeringen uitgeleend en meer dan 90% van onze belastingen is naar deze privé banken gegaan, terwijl hun leningen fictief zijn, niets anders dan aantallen in een computer of vellen papier zonder echte waarde, terwijl wij hen iets van echte waarde hebben verstrekt, namelijk het product van onze arbeid.

Dankzij dit algemene financiële bedrog zijn onze regeringen en media voortdurend gekocht en gecorrumpeerd. Geavanceerde groene technologieën zijn onderdrukt. En ontelbare andere misdaden zijn gepleegd om dit systeem in stand te houden.

Het is tijd om nee te zeggen, het is tijd om dit een halt toe te roepen !

Deze misdadigers zullen worden gearresteerd volgens de wettelijke procedures, en zij zullen een eerlijk gerechtelijk proces krijgen. De massa media zal worden bevrijd en ze zullen eindelijk de waarheid aan ons kunnen overbrengen. Zij zullen vele niet te ontkennen bewijzen met ons delen van wat er werkelijk gaande is.

En uiteindelijk zal de gemeenschap weer opnieuw kunnen beginnen vanuit een gezonde basis. Ons financiële systeem zal een nieuwe structuur krijgen, fictieve schulden worden kwijtgescholden, en een nieuw systeem zal daarvoor in de plaats komen gebaseerd op echte waarde, welke drastisch de kwaliteit van het leven van alle mensen op deze planeet zal verhogen.

Er zullen massaal eerlijke humanitaire projecten komen om de consequenties van alle misdaden die op onze planeet zijn gepleegd te corrigeren. Vele voormalig onderdrukte technologieën zullen eindelijk worden verspreid. Sommige van hen zullen waarschijnlijk veel mensen verrassen. Stel je voor; als je zo’n 20 jaar geleden zou hebben gehoord “jullie kunnen direct communiceren rondom de hele wereld, alle muziek opslaan en alle boeken en films die je maar wilt, en dit alles met een magisch toestel de grootte van een klein boek”. Velen zouden dit niet hebben geloofd.

De meeste opleidingsprogramma’s zijn bewust gemanipuleerd om de waarheid te onderdrukken. Dit proces is algemeen bekend, kijk maar naar jullie geschiedenisboeken uit de vijftiger en zestiger jaren. Dit proces is nooit gestopt, het gaat door tot vandaag de dag. Als voorbeeld; fysica die in de universiteiten wordt onderwezen is meer dan 100 jaar oud, meestal negeren zij kwantumfysica, en sommige wetten van de fysica zijn onderwezen op gemanipuleerde wijze om de mensen te misleiden, wat noodzakelijk was om bepaalde geavanceerde technologieën te onderdrukken.

Dezelfde manipulaties zijn gaande in alle aspecten van onze gemeenschap. Daarom zullen er enorme restauratie- en herstelwerkzaamheden nodig zijn. De banken zullen sluiten voor enkele dagen tot een paar weken, en dan zullen zij opengaan met het geld van de mensen nog steeds op de bank, en extra geld zal aan iedereen worden verstrekt. Er zal een enorm heropleidingsproces beginnen dat zal worden gebaseerd op degelijke bewijzen van de daadwerkelijke waarheid. Ecosystemen zullen worden hersteld, dankzij de inspanning van de gemeenschap en geavanceerde technologieën.  Elk mens zal zijn/haar basisbehoefte gegarandeerd hebben, en vrijheid om te creëren, te ondernemen, en vrijuit kunnen reizen.

De datum van deze Event kan niet worden voorspeld. Er zijn vele factoren en groepen bij betrokken, en vele delen van informatie zullen gedurende het proces geheim moeten blijven, zodat de veiligheid van de mensen die erbij zijn betrokken wordt behouden.

Alles wat we nu kunnen zeggen is dat wij behoorlijk dichtbij zijn. Dit is waarom een informatienetwerk is opgezet zodat wij er klaar voor kunnen zijn.

Bevrijding is nabij !

Plaats een reactie