Documenten om voor te bereiden

Een van de hoofddoelen van The Event Supportgroepen is om verschillende groepen en netwerken samen te voegen. Iedere groep kan benaderd worden door de Resistance en/of positieve militairen om te helpen hun gemeenschap te organiseren en gerust te stellen. Het is goed om een lijst voor te bereiden van je gemeenschapsorganisatoren en leiders/contacten, zoals:

lokale politie en brandweer
lokale burgemeester en/of provinciale ambtenaar
administratie van lokale voorzieningen
dito voor ziekenhuizen
managers van lokale voedselopslagplaatsen
lokale schooladministraties
lokale werkgevers

Er is een brief die je kunt gebruiken bij het contact met ze opnemen: ‘Community Leaders Brief’.
Er is ook een open brief die je kunt gebruiken om te sturen aan managers van bedrijven. Bovendien kun je informatie delen met de bevolking, en lokale organisaties benaderen die vrijwillig willen helpen met het organiseren van activiteiten (bijvoorbeeld meditatie- en yogacentra). Hier is een voorbeeld van iets dat je ten tijde van The Event kunt verspreiden:

event samenvatting

Plaats een reactie